Hvor kan man bo I Rovvig?

Så du har besluttet dig til at følge vores råd og komme på besøg i Rovvig? Men hvor i alverden kan man bo i Rovvig udover hos os? Heldigvis er der masser af muligheder lige i nærheden. Her følger nogle forslag til spændende ophold i vores område.

Camping og hytter

Morsø camping og hytter ligger i de skønneste naturomgivelser lige ned til vandet, med en dejlig, børnesikret, badestrand med Blåt Flag. Her kan du leje campingplads til vogn eller telt, eller booke én af deres mange hytter.

I nærheden ligger også Glyngøre campingplads syd for Sallingsundbroen. Glyngøre tilbyder camping året ud med et feriecenter hvor du kan leje mindre lejligheder. Der er masser af aktivitets muligheder inklusive ridning, indendørs svømmehal, soppebassin til de helt små, tennisbaner og meget mere.

Tager du over på den anden side af fjorden, er der smukke Sallingsund Camping som ligger i ly af skoven og altså ikke lige ud til fjorden, men med en fantastisk beliggenhed bag det skovbevoksede Legind Bjerge.

Endelig er der perlen af alle perlerne i fjorden, Fur ø, den dejligste ø! Her kan du prøve Fur Camping i naturskønne omgivelser. Dette er den ideelle campingpladser hvis du vil være tæt på naturen. Tag færgen til Fur fra færgelejet nordvest for Skive. Færgen sejler døgnet rundt.

Hoteller

Er du mere til komforten og velværen i byerne, er der heldigvis masser af byde på. I Nykøbing Mors ligger Pakhuset Hotel & Restaurant – et restaureret hotel i et gammelt havnepakhus fra 1850, hvor det historiske håndværk forenes med moderne dansk møbeldesign.

Med smuk udsigt til Mors og Sallingsundsbroen finder du Hotel Pinehus, et mere beskedent, men hyggeligt og flot beliggende, trestjernet hotel. Og på den anden siden af fjorden byder Sallingsund Færgekro på dejlig frokost og ophold. Kroen ligger skønt ved det storslåede naturområde, Legind Bjerg, og har Jesperhus Blomsterpark som nabo.

Bed and Breakfast

I tillæg til camping og hoteller er der flere Bed and Breakfast i området omkring Mors. Mange af disse ligger på nedlagte eller fungerende landbrug, og tilbyder værelser med morgenmad, eller lejligheder hvor man selv kan tilberede frokostpakken og aftensmaden. Et ophold på Bed and Breakfast giver også mulighed for at komme helt tæt på de lokale og opleve hvordan det er at bo i Limfjordsområdets smukke natur hvor mange stadig driver små landbrug og tager på vandet for at sikre aftensmaden. Se det rige udvalg af Bed and Breakfast muligheder her: https://www.enjoy-limfjorden.dk/limfjorden/overnatning-i-limfjordslandet


Posted

in

by

Tags: